Partners

WO advies & training heeft overeenkomsten met onderstaande bedrijven. Samen kom je verder.

Heart Selling Associate Partner

WO training & advies is Heart Selling Associate Partner. Passend bij de klantvraag wordt door Heart Selling het juiste team samengesteld en in voorkomende situaties wordt onze expertise inzet. Er zijn diverse Associate Partners die elk expert zijn als Personal power, Sales, Salesmanagement of Accountmanagement trainer of coach.

Alle Heart Selling trainers en coaches hebben een grondige opleiding doorlopen van basisverkoopvaardigheden en salesmanagement expert, tot ‘personal power-trainer’. Wat ons allen bindt is dat we uitgebreide commerciële expertise koppelen aan gedreven persoonlijke ontwikkeling. Alle trainers hebben minimaal 15 jaar werkervaring op management- of directieniveau, maar zijn vooral geselecteerd op hun levenservaring. Dat betekent voor jou en je teams dat je in dagen kunt leren waar wij jaren over deden.

U-Boss HR Support Partner

U-Boss Uitzendbureau is een uitzendspecialist die al bijna 30 jaar prominent aanwezig is op de arbeidsmarkt. Bij U-Boss Uitzendbureau staat de mens centraal en daarom passen we zo goed bij elkaar.


Er is oprechte interesse in de persoon achter het profiel en niemand wordt ongezien naar een klant gestuurd omdat men ervan overtuigd is dat dit persoonlijke contact noodzakelijk is voor de ideale match. Of het nu gaat om een tijdelijke job, of om een afwisselende vaste baan, uitzendwerk is en blijft mensenwerk.
William Overweg ondersteunt U-Boss Uitzendbureau met evaluatie-, functionerings- en scholingsgesprekken met zowel uitzendkrachten als werkgevers.