Training & dienstenportfolio

WO training & advies heeft alle benodigde kennis onder één dak. Wij hebben meerdere disciplines in huis die afzonderlijk, maar ook in een logische mix, kunnen worden ingezet. Veelal betekent dit dat William Overweg aan alle aspecten zelf aandacht schenkt. Ook als het noodzakelijk is andere specialisten in te zetten blijft hij het vaste aanspreekpunt en bewaakt de kwaliteit en de regie.

Trainer/coach

“Hoe gaat het eigenlijk met je?” Het is niet zomaar een vraag, het is oprechte interesse. Het is de basis van waaruit ik denk en werk.
Geen af te werken lijstjes of standaard trainingen, maar alles gericht op de mens, de eigen ambitie, motivatie en persoonlijke ontwikkelingskansen. Alles draait om mensen, mensen die de afdelingen en het bedrijf vormen. Door die in hun kracht te zetten, kun je groeien.
Het begint met luisteren, waarna ik van het doel en hoe dit te bereiken een beeld schets. Met een duidelijk stappenplan ga ik daarna aan de slag d.m.v. individuele coaching, of het trainen van volledige afdelingen, om de doelstellingen te realiseren.

Advies

De definitie van advies is ‘datgene wat men tegen een ander zegt om te helpen’.

Mijn brede ervaringsbagage, als werknemer en als werkgever, maakt mij tot een sparringpartner die weet hoe je bakens kunt verzetten om te sturen op succes.

Door mijn inlevingsvermogen en het out-of-the-box denken, zal het advies soms onconventioneel, maar altijd verrassend en passend zijn.

Soms ga je alleen sneller, maar samen kom je verder.

Management

Interim-managementdiensten zijn beschikbaar voor de momenten waarop een onderneming behoefte heeft aan extra managementcapaciteit. Ziekte, zwangerschapsverlof of een sabbatical? Wij bieden een oplossing door tijdelijk - voor zolang als nodig - de manager met de juiste skills te leveren. Dat doen we met mensen uit ons, in decennia, zorgvuldig opgebouwde netwerk. Mensen die stuk voor stuk hun sporen verdiend hebben in het vak en die 100 procent matchen met de opdracht. Zij zijn ook beschikbaar voor projecten of het in goede banen leiden van nieuwe bedrijfsactiviteiten.

Human Resource

Werknemers zijn het belangrijkste kapitaal van elke organisatie. Zij zorgen er namelijk voor dat je de bedrijfsdoelstellingen kunt halen. Met HR-advies en/of HR-begeleiding van WO training & advies zorg je ervoor dat je het maximale uit je werknemers haalt.

Als je op zoek bent naar aanvullende expertise, naar extra capaciteit of naar vervangende capaciteit op het gebied van personeelsmanagement dan ben je bij ons aan het goede adres.
Wij bieden ondersteuning op zowel operationeel als strategisch niveau. Zoveel mensen, zoveel wensen.

Commercieel

WO training & advies is gespecialiseerd in het trainen/coachen van commercieel talent. Voor beginnende en gevorderde commerciële medewerkers die willen excelleren op hun vakgebied verzorgen wij maatwerk salestrainingen waarbij klantfocus en klantcontact centraal staan. Met deze praktijkgerichte commerciële trainingen, leer je hoe jij je talenten kunt verbeteren en hoe jij scoort met klantgerichte verkoopgesprekken. Samengevat, wij leren je hoe je door actief netwerken je relatiebestand kunt laten groeien en hoe je bestaande relaties verder kunt uitbouwen.

Marketing

Boekenwijsheid is mooi, maar onvoldoende om doelgericht marketing te bedrijven.

Loop je vast in je marketing of heb je behoefte aan een professional die met een frisse blik naar je huidige marketingactiviteiten kijkt?

WO training & advies heeft jarenlange ervaring met veel verschillende vormen van marketing waarvan de keus voor u af hangt van uw specifieke eisen of te bereiken doel.

Wij zorgen voor de juiste handvatten waar je echt wat aan hebt en waarmee je verder kunt bouwen.